Fogszabályozás/7

7.Új generációs, önligírozó készülékek

Ki ne szeretne gyorsabban végezni a fogszabályozó kezeléssel? Itt a forradalmian új In-Ovation technológia! (Magyarországon már használtak korábban hasonló, Damon- technika néven elterjedt eljárást.) Ez az amerikai GAC cég által forgalmazott bracket-család minden modern elvárásnak megfelel.

Mit jelent, hogy önligírozó?

A hagyományos bracketek "elasztikus gumikarikákat" (technikai néven ligatúrákat) használnak, hogy rögzítsék a drótívet a bracketben. Ezt hívják ligírozás nak. Egy idö után ezek a gumik megmerevednek, elfáradnak, vagyis minden kezelés alkalmával cserélni kell öket. Ezen felül elszínezödnek, nehezítik a tisztítást, súrlódásuk révén lassítják a fogmozgásokat.

Az In-Ovation bracket más. Önligírozó . Nincs szükség gumikra, a bracketbe épített saját zárak rögzítik a drótíveket a leghatékonyabb interaktív módszerrel. Elegáns, könnyen tisztítható, idöt-, és sok kényelmetlenséget takarít meg mind a kezelöorvosnak, mind a páciensnek.

Miért válasszon In-ovation bracketet?

  • Gyorsabb a kezelés átlag 4 hónappal
  • Rövidebb a székben töltött idö
  • Kevesebb ill. ritkább a kontroll
  • Komfortosabb a készülékviselés
  • Hatékonyabb, látványosabb a kezelésmenet
  • Eredmény: ápolt, egészséges, gyönyörű mosoly!

    In-Ovation bracket-típusok:

R - külsö, fém 
C - külsö, porcelán
L - belsö, fém   L MTM (Minor Tooth Movement) - belsö, mini fém

In-Ovation páciens:

 

Kinek van szüksége fogszabályozóra? : : Bejelentkezés, diagnózis, kezeléstervezés : : Gyermekkori (korai) fogszabályozás : : Tinédzserkori fogszabályozás : :Felnottkori fogszabályozás rögzítjük : : Milyen fogszabályozót szeretnél? Válassz! : : Új generációs, önligírozó készülékek : : Láthatatlan / belso fogszabályozás : : Kozmetikai kezelések : : Multidiszciplináris kezelések : : Rögzített fogszabályozó részei : : Recidíva, "visszaalakulás" kérdése
   
Smile House Dental minden jog fenntartva 2008 H-9700 Szombathely Széchenyi u. 4-6./E