Fogszabályozás/4

4.Tinédzserkori fogszabályozás

Tőlünk nyugatra a tinik több mint fele visel fogszabályozót. Természetesnek veszik, hogy van az életnek egy olyan szakasza (12-18 év), amikor társaik szájában a fogszabályozó nem furcsaság, vagy hátrányos különcség, hanem trendi, mindennapos jelenség.

Ugye nem mindegy??

Szerencsére ez a tendencia már nálunk is megfigyelhető- van pl. fogszabályozós megasztárunk, olimpiai bajnokunk. Nem csak a lányok, de a fiúk is egyre igényesebbek, ha a mosolyukról van szó.

Ő egy átlagos fiú csúnya fogakkal. 
Ő pedig egy különleges fiú fogszabályozóval.


A fogakra felragasztott bracketek (ejtsd: breketek) a felnőtteknél is használatos bracketekhez hasonlóak, kinek ami szimpatikus, azt választja. Van, aki a vagány fémszínű, vagy színes fogszabályozót válsztja, van akinek jobban tetszik a kevésbé feltűnő, fogszínű változat. (Ezekről részletesen olvashatsz a Milyen fogszabályozót szeretnél? menüpontban.) A végeredmény ugyanaz, de többféle módszerrel is elérhető. Kezeloorvosod mindig ismerteti az adott eljárás előnyeit és hátrányait.

 

Kinek van szüksége fogszabályozóra? : : Bejelentkezés, diagnózis, kezeléstervezés : : Gyermekkori (korai) fogszabályozás : : Tinédzserkori fogszabályozás : :Felnottkori fogszabályozás rögzítjük : : Milyen fogszabályozót szeretnél? Válassz! : : Új generációs, önligírozó készülékek : : Láthatatlan / belso fogszabályozás : : Kozmetikai kezelések : : Multidiszciplináris kezelések : : Rögzített fogszabályozó részei : : Recidíva, "visszaalakulás" kérdése
   
Smile House Dental minden jog fenntartva 2008 H-9700 Szombathely Széchenyi u. 4-6./E