Fogszabályozás/2

2.Bejelentkezés, diagnózis, kezeléstervezés

Már az első alkalommal nagyon sok minden történhet. Elsősorban egy személyes elbeszélgetés zajlik, melynek során a kezelőorvos szájvizsgálatot végez, és érdeklődik a páciens szándékai, motivációja felől. Tapasztalatainak köszönhetően az első benyomások után már körvonalazni tudja a javasolt kezelés-, és készüléktípust illetve a várható költségek nagyságrendjét. Hangsúlyt fektetünk a páciensek világos tájékoztatására, hogy elkerülhessük a félreértéseket és a tipikus -"nem merem megkérdezni, olyan kellemetlen"-szorongást.

Eddig a pontig a tanácsadás ingyenes.

Ha a páciens az elhangzottakkal egyetért, és kéri a folytatást, elkészíthetők a szükséges lenyomatok és röntgenek - térítés ellenében.

Nálunk minden helyben készül! Profi röntgenberendezés és speciális számítógépes analizáló program segítségével felállítjuk a diagnózist, elkészítjük a korrekt kezelési tervet.

Ha mód van rá, a páciens több lehetőség közül választhat, mérlegelve a minimális és maximális célok elérésére irányuló alternatívák előnyeit és hátrányait. Mindezzel párhuzamosan a várható költségeket is részletesen ismertetjük. A páciens általában szabadon választhat a különböző készüléktípusok közül (igényei, ízlése és anyagi lehetoségei szerint), mi pusztán javaslatokkal élünk.

Az eredményt írásban rögzítjük, és kezdődhet a munka!

 


Kinek van szüksége fogszabályozóra? : : Bejelentkezés, diagnózis, kezeléstervezés : : Gyermekkori (korai) fogszabályozás : : Tinédzserkori fogszabályozás : :Felnottkori fogszabályozás rögzítjük : : Milyen fogszabályozót szeretnél? Válassz! : : Új generációs, önligírozó készülékek : : Láthatatlan / belso fogszabályozás : : Kozmetikai kezelések : : Multidiszciplináris kezelések : : Rögzített fogszabályozó részei : : Recidíva, "visszaalakulás" kérdése
   
Smile House Dental minden jog fenntartva 2008 H-9700 Szombathely Széchenyi u. 4-6./E